Over Ons

Hoe we zijn begonnen

Wij zijn als klein garagebedrijf gestart in 2014 aan de Heilbotstraat in Hoogvliet. Vanaf het begin zagen we dat het loonde om met een betrouwbare opstelling en kennis van zaken ons best te doen voor onze klanten.

Hoe we groeiden

We zagen vanaf ons begin dat de meeste klanten na een eerste bezoek bij ons terugkeerden en er begon zich een groeiende vaste klantengroep te vormen. Na 3 jaar bleek de bedrijfsruimte aan de Heilbotstraat niet meer te voldoen en waren wij genoodzaakt om uit te kijken naar een geschikter bedrijfspand om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Waar we nu zijn

Medio 2017 hebben wij ons gevestigd in ons huidige bedrijfspand aan de Klompenmakerstraat 119. Door een toenemende vraag naar betrouwbare occasions hebben wij per januari 2023 onze bedrijfsruimte verdubbeld naar ruim 800m².

Hoe we verder willen met elkaar

Onze vakkundige monteurs blijven u graag van dienst met eerlijk zaken doen en een hoge mate van technische kennis van uw voertuig. Alhoewel elke klant voor ons kostbaar is, streven wij vooral naar een tevreden klant die graag bij ons terugkomt voor een volgend bezoek. Wij geloven sterk in een gezamelijke toekomst met de klant. We doen het samen. Een tevreden klant is immers een terugkerende klant. Uw beloning is onze vakkundige en vriendelijke dienstverlening. Onze beloning is een klant die zich redelijk opstelt naar ons en die onze inzet op elke wijze weet te waarderen.

Hoe nieuwsgierig we zijn

Nu weet u wat van ons. Graag willen we wat weten van u. Vertel alstublieft over uw belevingen bij ons. Wilt u ons laten weten hoe u geholpen bent, schrijf dan een recentie over uw bevindingen. Wij willen een eerlijke review, ook als u ontevreden bent geweest over onze diensten. Wij willen er dan voor zorgen dat we onze service naar u zullen verbeteren, om uw vertrouwen terug te winnen. U kunt naar de review pagina gaan om daar uw ervaring met ons te delen.

© Alle Rechten Voorbehouden 2023

KVK-nummer: 61730505

BTW-nummer: NL001595918B86

IBAN: NL38INGB0006615803

U kunt bij ons betalen met: